Notícies
Publicat el 2 de febrer de 201802.02.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Cicle de novel·la negra Crims.DOAlella

CrimsDOAlella cicle de novel·la negra
La Biblioteca Ferrer i Guàrdia arrenca el dia 7 de febrer el cicle de novel·la negra Crims.DOAlella, una iniciativa que parteix d'una primera experiència organitzada l'any passat.

En aquesta segona edició s'han programat tres presentacions de llibres, un club de lectura, i un concurs anomenat Negres i encreuats.  

Dijous 7 de febrer, a les 20h
Club de lectura. Comentarem la novel·la Dos taüts negres i dos de blancs de Pep Coll. Amb la presència de l'autor.
Conduït per Tònia Minguet i Toni Tomàs.  

Dimarts 12 de febrer, a les 20h
Presentació del llibre El fals thriller del carrer d'en Roig amb l'autora Anna Lleonart Miró, a càrrec de l'escriptora Emilia Illamola.
Vilassar de Mar i el Maresme són l'escenari d'aquesta novel·la escrita amb un gran sentit de l'humor i tocs d'ironia. Acabada la seva lectura segur que us vindran ganes de fer un tomb pel poble i descobrir els racons descrits a l'obra.

Divendres 15 de febrer, a les 20h
Presentació del llibre No diguis res amb l'autora Raquel Gámez Serrano, a càrrec de l'escriptora Susana Hernández.
Thriller psicològic on l'autora ens presenta la història de l'Edit i en Jan, un matrimoni amb plans de crear una família feliç que aviat es veuran truncats per les obsessions, les pors i els conflictes no resolts del passat.

Dilluns 25 de febrer, a les 20h
Presentació del llibre Un cadàver inquiet amb el seu autor Salvador Casas.
Com un cas que en un principi semblava senzill i rutinari és pot embolicar de mala manera? El protagonista, el mediador Àngel Alegre haurà de desempallegar-se d'un cadàver especialment inquiet...

Del 4 al 25 de febrer
2n Concurs Crims.DOAlella. Negres i encreuats.
Demostra que ets un expert en novel·la negra. Si omples correctament els mots encreuats, participaràs en el sorteig d'un lot de llibres i productes ben negres. Trobaràs la butlleta a la biblioteca d'Alella. El sorteig se celebrarà dilluns 25 de febrer a les 20.30h.

A més a més...
Aparador cultural on podreu descobrir l'escena del crim. Els sospitos@s són usuari@s de la biblioteca. Qui és el culpable?
Exposició de novetats, les trobareu totes a la guia de lectura que hem preparat. Entreu i emporteu-vos-les

Veure programa

   

 

Pujar al principi de la pàgina