Portada|Ajuntament|Alella, El Masnou i Teià tornen a unir-se a les Jornades d'Ocupació
 
Versió per imprimir
Alella, El Masnou i Teià tornen a unir-se a les Jornades d'Ocupació
Les sessions se celebren del 30 de novembre al 2 de desembre, són gratuïtes i no cal inscripció prèvia

Després de una primera experiència al mes de febrer, els ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià tornen a unir-se per organitzar junts les segones Jornades d'Ocupació que se celebren el 30 de novembre i l'1 i 2 de desembre. Els tres municipis comparteixen un objectiu comú: donar a conèixer la situació actual del mercat de treball i facilitar les eines que ajudin a la recerca de feina a les persones que es troben en situació de desocupació. 

El programa inclou dues conferències i quatre tallers que es realitzaran en els tres municipis organitzadors. Les Jornades comencen el dimecres 30 de novembre a la tarda a l'Edifici Centre del Masnou. El segon es traslladaran a Can Lleonart, on s'ha programat una conferència al matí i un taller a la tarda, i clouran divendres al matí al centre cultural de Can Llaurador de Teià. 

Les sessions són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. Més informació a www.alella.cat/jornadesocupacio

2es Jornades d'Ocupació d'Alella, el Masnou i Teià

SEGONES JORNADES D'OCUPACIÓ D'ALELLA, EL MASNOU I TEIÀ

30 DE NOVEMBRE I 1 I 2 DE DESEMBRE 

Dimecres 30 de novembre 
15.30h Edifici Centre del Masnou
Inauguració institucional de les Jornades. Conferència. "Actituds". A càrrec de Jan Martínez, orador, formador i consultor especialitzat en la reinserció i el replacement laboral d'aturats i en l'emprenedoria.  A la sessió es parlarà d'eines interiors que ens poden ajudar a superar situacions negatives i de com podem millorar la nostra capacitat d'oratoria per comunicar.

17.30h Edifici Centre del Masnou
Taller. Imatge personal, el primer destinatari ets tu, a càrrec de Maricel Ruiz Munné, psicòloga consultora i formadora de recursos humans. Durant el taller farem un breu repàs sobre com afecta la nostra imatge personal i com millorar-la.

Dijous 1 de desembre 
9.30h Can Lleonart d'Alella  
Conferència. Tindràs una oportunitat pel que sembles, et quedaràs pel que ets, a càrrec d'Abel Cifuentes Olmos, assessor d'imatge de l'empresa Aco formació. A la sessió es treballarà la capacitat que tenim de projectar identitat a través de la imatge personal: aspecte facial,  indumentària, olors...

16h Can Lleonart d'Alella
Taller pràctic. "Visió sistèmica del procés de selecció. Què pots canviar en la teva recerca de feina", a càrrec d'Òscar Boule, coatch i formador. Experimentar situacions i emocions per realitzar canvis a l'hora d'encarar la recerca de feina amb èxit.

16h Edifici Centre del Masnou
Taller. Què busquem les empreses?, a càrrec de l'empreses ETHIKOS. Un apropament a la visió de la gestió de recursos humans en un procés de selecció.

Divendres 2 de desembre 
9.30h Espai Can Llaurador de Teià
Taller. Seguretat i confiança personal en la recerca de feina, a càrrec de Daniel Llaudet, Psicòleg – coach – Practitioner PNL i expert en selecció de personal i Comunicació no Verbal  de l'empresa Desenvolupament Humà. A la sessió treballarem la nostra confiança personal, com substituir les nostres creences/pors limitadores i descobrir els nostres talents. 

Organitza: Ajuntaments d'Alella, el Masnou i Teià

Pujar al principi de la pàgina