L'aplicació Natura Local incorpora les rutes de la Vall de Rials i la de les Fonts d'Alella

Natura LocalAlella ja està dintre del món de Natura Local, una aplicació per a mòbil i tauletes, que convida a fer un recorregut per dues rutes del municipi: la ruta de la Vall de Rials i la ruta de les Fonts d'Alella. Es tracta de rutes autoguiades a través de les quals es facilita informació detallada sobre cadascun dels dos recorreguts (distància i durada, desnivell, grau de dificultat, etc.) i una llista dels llocs d'interès des del punt de vista del paisatge, la geologia, la flora i la fauna, l'arquitectura o el medi ambient. 

Les rutes per Alella comparteixen la mateixa plataforma que altres recorreguts recomanats de més d'un centenar de municipis de Catalunya, el què converteix aquesta eina en un gran aparador per atreure visitants d'altres indrets i donar a conèixer la riquesa del patrimoni natural del poble. 

L'APP Natura Local és gratuïta i es pot consultar en diferents idiomes. A més, permet guardar la ruta triada de manera que no cal tenir cobertura per accedir al contingut. 

L'aplicació també ofereix informació sobre els accessos, els allotjaments, els restaurants i els principals atractius històrics i culturals del poble. Actualment ja té informació de més de 340 rutes i més de 26.000 descàrregues.

Natura Local

Natura Local

Fitxer: Imatge_20.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 5.3 MB

 

Rutes autoguiades