Notícies
Publicat el 23 de setembre de 201623.09.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Fins al 15 d'octubre es poden presentar les fotografies al 8è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral
Arxiu extern

Cartell. Fotografia: Cova Granota 2 (José Antonio Ríos)

Per vuitè any consecutiu, el Parc de la Serralada Litoral ha convocat el seu concurs fotogràfic digital adreçat a totes les persones aficionades o professionals de la fotografia. Enguany, com a novetat, hi ha també una categoria infantil. Aquest 2016, el tema escollit és 'La meva mirada del Parc de la Serralada Litoral'.

D'acord amb les bases del concurs, enguany hi ha dues categories, una general per a les persones aficionades o professionals, i una altra per a nens i nenes de fins a 12 anys. El tema únic d'ambdues categories és "La meva mirada del Parc de la Serralada Litoral". Cada participant pot presentar un màxim de quatre fotografies inèdites.

Les imatges es poden presentar per correu electrònic a p.slitoral@diba.cat fins a les 23.55h del 15 d'octubre conjuntament amb el formulari de participació al 8è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral. En el cas que el participant sigui un menor de 14 anys, haurà d'adreçar les fotografies al formulari de participació al 8è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral per a menors de 14 anys.

Periòdicament, les fotografies s'incorporaran a la pàgina web del parc i al Facebook del Parc de la Serralada Litoral. 

El concurs compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia (Patrocini de la FCF núm. 2016/64) i el jurat estarà format per tres membres del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia, un membre de l'equip tècnic del parc i el president del consorci o persona en qui delegui. Hi haurà tres premis del jurat i un premi del públic. El veredicte es coneixerà en un acte obert a tothom la segona quinzena d'octubre i serà inapel·lable. 

En el cas del premi del públic, els visitants a l'àlbum de Facebook podran marcar amb un "m'agrada" aquelles que prefereixin i el resultat de la votació mitjançant aquesta xarxa social determinarà el guanyador. En aquest guardó només participen les imatges de la categoria general (adults).

Podeu consultar tota la informació i les bases del concurs a l'enllaç següent.

FONT: Consorci del Parc de la Serralada Litoral

Pujar al principi de la pàgina