Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 29 d'abril de 201629.04.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella Negocis dóna 433 euros a l'Ajuntament per ajudar a gent necessitada del poble

Alella negocisL'associació Alella Negocis ha lliurat aquest dijous, 28 d'abril, a l'Ajuntament 433 euros per ajudar a cobrir necessitats bàsiques de persones necessitades del poble. Els diners es van recollir a la Festa Solidària organitzada per l'entitat el passat 19 de desembre amb l'objectiu de recaptar diners destinats a donar suport a les famílies del poble que estan patint una situació de precarietat econòmica. El lliurament d'aquesta aportació econòmica ha anat acompanyat de la signatura d'un conveni de col·laboració que estableix el compromís de l'Ajuntament a destinar aquest import a ajudes d'urgència social, entre les que s'inclouen, entre d'altres, el pagament de subministraments bàsics (aigua, gas i llum), necessitats bàsiques per alimentació, higiene o medicaments. L'Ajuntament també es compromet a presentar una memòria justificativa dels destí d'aquesta aportació econòmica, que es gestionarà a través de les oficines de Serveis a les Persones.

En la mateixa trobada s'ha signat un conveni de col·laboració pel qual es regula la subvenció de 3.500 euros que atorgarà enguany  l'Ajuntament a Alella Negocis, destinada a cofinançar diferents accions i activitats organitzades per l'entitat.

Informació relacionada
És una iniciativa social i comunitària que busca la complicitat de l'entorn per donar suport a la gent gran en situació de soledat no desitjada.
L'Ajuntament va destinar l'any passat més de 111.000€ a atendre les necessitats de les famílies que es troben en una situació de vulnerabilitat social i manca de recursos econòmics.
Pujar al principi de la pàgina