Portada|Adolescència i Joventut|Càpsules formatives
 
Versió per imprimir
Càpsules formatives
CÀPSULES FORMATIVES 

TALLER DE SEXMINDFULL

Al SEXMINDFUL apliquem el mindfulness a la sexualitat, desenvolupem la capacitat d'estar en atenció plena quan mantenim relacions sexuals, a allò que estem vivint sense haver de modificar res del que s'està practicant afavorint una sexualitat més conscient deixant de banda preocupacions, pors i prejudicis.

Facilitat per Quantum Psicologia.

Dia: Dijous 20 de febrer 

Horari: De 19.30 a 21.30h 

Preu: 10 euros 


TALLER DE PINTURA CORPORAL 

L'eina d'apoderament i de reapropiació de les nostres cures.

L'art és una via per alliberar-nos i sentir-nos lliures. L'art és una eina que ens permet connectar amb el que sentim i que ens permet apropar-nos a nosaltres mateixes, a les nostres emocions i a les nostres companyes.

Com ens vivim? Com vivim els nostres cossos? Com ens cuidem? Sabem fer-ho? En aquest taller generarem un espai on qüestionar-nos qui som, com ens vivim i com projectem. Generant un clima de seguretat i confiança treballarem amb els nostres cossos, respectant els nostres ritmes. Treballarem amb el cos per observar-lo, mirar-lo, pintar-lo i cuidar-lo des d'una perspectiva feminista.

Dinamitzat per Zinteta.

Dia: Dissabte 14 de març

Hora: de 10 a 13.30h

Preu: 10 euros

Lloc: Espai Jove

Dinamitzadora: King Jordan (sociòloga, ballarina i coreògrafa) 

CONFECCIÓ DE COMPRESES DE TELA 

Deixa els tabús a casa i vine a l'espai jove per saber molt més sobre les compreses de tela i els seus usos. Durant el taller es convidarà al debat sobre el seu ús i beneficis, així com d'altres recursos sostenibles per la menstruació. Podràs marxar amb una compresa feta per tu i els coneixements necessaris per fer-ne més. 

Dia: Dissabte 21 de març

Horari: De 10a 13h

Lloc: Espai Jove

Preu: 10 euros

Pujar al principi de la pàgina