NotÝcies
Publicat el 8 de gener de 201608.01.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
Can Lleonart obre l'any amb moltes novetats
L'11 i 12 de gener es fan les inscripcions per a antics alumnes i nous usuaris d'Alella i a partir del 13 s'obren a tothom

Can Lleonart comenša la programaciˇ de l'any l'11 de gener amb una setantena de cursos, 23 dels quals sˇn nous. Les inscripcions s'obren l'11 i 12 de gener per als antics usuaris i els ve´ns i ve´nes d'Alella i a partir del dia 13 de gener s'obren a tothom. L'oferta del trimestre inclou tambÚ  tert˙lies, cinema i m˙sica. Podeu consultar tota la programaciˇ a www.canlleonart.com

Nous cursos

Tert˙lies
Cinc temÓtiques ben diferents: Lesions esportives: prevenciˇ i tractament (21 de gener), Fryderyk Chopin, el poeta del piano (4 de febrer), Amics de l'˛pera de Can Lleonart (11 de febrer i 10 de marš), La dona a travÚs de la hist˛ria de l'art (3 de marš) i AnÓlisis de l'actualitat amb Antoni Basses (17 de marš).

Cinema social
Aquest cicle, programat per la Comissiˇ de Cooperaciˇ Internacional, ha triat la projecciˇ de dues pelĚlÝcules: Un dia perfecto (18 de febrer) i CamÝ a l'escola (14 de marš).

Ritmes a les Golfes
El cicle tÚ com a convidats a Saphie Wells & The Swing Cats (5 de febrer) i Eduard Iniestra Grup (19 de febrer). Les entrades es posen a la venda a partir del 18 de gener.

Ritmes a les golfes


Pujar al principi de la pÓgina