Notícies
Publicat el 27 de novembre de 201527.11.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Voleu ser parella lingüística?
Per participar com a aprenent/a o voluntari/a cal formalitzar la inscripcions fins al 15 de desembre a la Regidoria d'Educació

Parelles lingüístiquesAquest mes de desembre comença una nova edició del programa de parelles lingüístiques Voluntariat per la llengua que promou l'Ajuntament d'Alella, amb la col·laboració del Consorci de Normalització Lingüística, des de 2005 amb l'objectiu de facilitar un espai de trobada entre voluntaris/es lingüístics que volen ensenyar a parlar la llengua catalana i d'altres persones aprenentes que volen millorar la seva fluïdesa verbal. Enguany el programa comença el 17 de desembre, amb la reunió de voluntaris i aprenents, i finalitza a finals de març o principis d'abril de l'any vinent.

Per participar com a aprenent/a o voluntari/a cal formalitzar la inscripcions fins al 15 de desembre a la Regidoria d'Educació, emplenant els documents que trobareu a continuació, i fent-los arribar a la Regidoria d'Educació (edifici de l'Ajuntament, 2a planta) presencialment o a través del correu electrònic educacio@alella.cat

Sol·licitud d'alta aprenent/a

Sol·licitud d'alta voluntari/a

El dijous 17 de desembre a les 18h es farà l'acte de presentació de les parelles i explicacions del programa a la sala polivalent de les antigues Escoles Fabra.

Més informació a la Regidoria d'Educació tots els dies, de 8.15 a 14h (93 555 23 39 ext. 104) o bé enviar un correu electrònic a educacio@alella.cat).

Pujar al principi de la pàgina