Notícies
Publicat el 6 de novembre de 201506.11.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament anima la ciutadania a participar en el Gran Recapte d'Aliments que es farà del 27 al 29 de novembre

El gran recapteLa Fundació Banc dels Aliments, de la qual forma part Càritas Alella com a entitat receptora dels aliments que es recullin al municipi, ja ha començat a preparar el Gran Recapte 2015. Es farà els dies 27, 28 i 29 de novembre i consisteix en una recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària i, al mateix temps, sensibilitzar la població sobre la realitat de la pobresa al nostre país. 

Per garantir l’èxit del Gran Recapte cal que tothom col·labori: ja sigui com a voluntari o voluntària, aportant aliments o difonen la campanya. Si voleu formar part de l'equip de voluntariat us podeu informar i fer les vostra inscripció al web del Gran Recapte.

Enguany els aliments que es demanen són: oli, llet, llaunes. El Maresme és l’única comarca que autogestiona el que es recull i que desprès es reparteix entre les poblacions de forma solidària. Els aliments que es recullin al municipi es lliuraran a famílies necessitades d'Alella, a través de Càritas de la parròquia de Sant Feliu d'Alella. L'any passat es van recollir Alella en la campanya del Gran Recapte un total de 5.625 kg d'aliments.

Informació relacionada
És una iniciativa social i comunitària que busca la complicitat de l'entorn per donar suport a la gent gran en situació de soledat no desitjada.
L'Ajuntament va destinar l'any passat més de 111.000€ a atendre les necessitats de les famílies que es troben en una situació de vulnerabilitat social i manca de recursos econòmics.
Pujar al principi de la pàgina