Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 24 de setembre de 201524.09.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Parlamentaris internacionals visitaran Alella durant les Eleccions al Parlament de Catalunya del 27S

UrnesUn eurodiputat i tres diputats dels Parlaments del Regne Unit, Austria i Argentina visitaran Alella per seguir de prop la jornada electoral del proper diumenge. Els parlamentaris internacionals tenen previst entrevistar-se amb l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, i desplaçar-se al col·legi electoral ubicat a les antigues Escoles Fabra.

Els observadors formen part d'un grup de 14 diputats regionals, estatals i europeus que han estat convidats pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT) a presenciar les eleccions catalanes de diumenge en directe. L'objectiu és que puguin presenciar el desenvolupament de la jornada del 27S, parlar amb diferents protagonistes i explicar-ho als seus països. El programa d'activitats, que comença aquest divendres, inclou trobades amb representants del Govern (Meritxell Borràs, consellera de Governació, i Roger Albinyana, secretari d'Exteriors), acadèmics i portaveus de totes les formacions que tenen representació parlamentària que han acceptat la invitació. També assistiran al partit de futbol que el Barça juga demà.
Diumenge, els diputats recorreran diferents poblacions catalanes dividits en grups i està previst que visitin una trentena de col·legis electorals. A migdia dinaran amb alcaldes i al vespre assistiran al tancament d'un col·legi electoral i seguiran el recompte des del Parlament de Catalunya.

Els quatre diputats que visitaran Alella són: Guto Bebb (Membre del Parlament de Regne Unit),  Alyn Smith (Parlamentari Europeu del Regne Unit), Gerald Zelina (Membre del Parlament d'Austria) i Mónica Edith Gutiérrez (Membre del Parlament d'Argentina).


Informació relacionada
La sessió es farà a les 12h i es pot escoltar des d'aquest enllaç
Pujar al principi de la pàgina