Notícies
Publicat el 12 de juny de 201512.06.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Dissabte es constitueix el nou Consistori
La sessió es farà a les 12h i es pot escoltar des d'aquest enllaç

Ajuntament d'AlellaAquest dissabte, 13 de juny, a partir de les 12h, es constituirà el nou plenari de l'Ajuntament d'Alella per al mandat 2015-2019, resultant de les eleccions municipals del passat 24 de maig.

L'acte començarà amb la constitució de la mesa d'edat, que estarà presidida pel regidor electe de major edat. Tot seguit, els 13 regidors i regidores hauran de prometre o jurar el càrrec, i es constituirà el nou plenari.

A continuació, el secretari de l'Ajuntament cridarà per ordre alfabètic els 13 càrrecs electes del Ple perquè mitjançant votació nominal escollin l'alcalde o l'alcaldessa. Segons la legislació vigent, només poden optar a aquest càrrec els caps de llista.

El president de la mesa d'edat proclamarà alcalde o alcaldessa electe el candidat que hagi obtingut la majoria absoluta dels vots.

Segons el resultat electoral, el Ple estarà constituït per 7 regidors/es d'Esquerra Repúblicana de Catalunya+Sumen per Alella, 2 de Gent d'Alella, 1 de Convergència i Unió, 1 d'Alternativa per Alella-Candidatura d'Unitat Popular, 1 del Partit Popular i 1 d'Alella Primer-Candidatura de Progrés.

Es pot escoltar la sessió en directe des d'aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina