Publicat el 28 de setembre de 202228.09.2022
Formació per a persones emprenedores

Els ajuntaments d'Alella, el Masnou i Teià organitzen conjuntament un programa formatiu adreçat a persones emprenedores que es desenvoluparà al llarg dels mesos d'octubre i novembre en el Centre d'Empreses Casa del Marquès, del Masnou. Els cursos estan subvencionats per la Diputació de Barcelona, són gratuïts i oberts a tothom, però cal fer inscripció prèvia. En concret s'han programat quatre cursos,  tres dels quals consten de dues sessions i un es realitza en una sola jornada. 

Tothom qui vulgui resoldre algun dubte, pot fer-ho adreçant-se a la Casa del Marquès, trucant als números de telèfon 93 554  43 32 o 93 557 17 71, o escrivint a l'adreça electrònica casadelmarques@elmasnou.cat.

 Accions formatives programades.

  • 20 coses que els autònoms han de saber i ningú no els explica
    A càrrec de Yolanda Presa Alamillos. Sobre normatives i altres qüestions d'interès relatives al treball autònom.

Horari:  4 i 13 d'octubre, de 15.30 a 19.30 h.

Més informació i inscripcions 

  • Com posar els preus als meus productes o serveis
    A càrrec d'Eulàlia Balañà. Eines per fixar preus i analitzar com aquesta decisió afecta la viabilitat del negoci. Diferència entre preu i valor i sistemes i fórmules per determinar el preu de venda i calcular el marge brut comercial.

Horari: 13 d'octubre, de 9.30 a 14 h.
Inscripció en línia.

Més informació i inscripcions 

  • Construeix una bona eina de negoci a través del mètode focus i el design thinking
    A càrrec de Jordi Puigdellívol. Sobre aquestes eines, que permeten aportar innovació, com treballar els fonaments per generar una solució innovadora i, si ja es té la idea, com millorar-la per fer un salt endavant.

Horari:  19 i 20 d'octubre, de 9.30 a 13.30 h.

Més informació i inscripcions 

  • Presenta els teus impostos per Internet i estalvia temps i diners
    A càrrec de Yolanda Presa. Adquisició d'una metodologia de registre, càlcul i presentació dels seus models tributaris per guanyar autonomia i estalviar costos.

Horari:  22 i 23 de novembre, de 9.30 a 13.30 h.

Més informació i inscripcions