Vi +

A l'octubre s'intensifica l'activitats enoturística al territori DO Alella amb una nova edició del Vi +,  una iniciativa promoguda pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, amb la col·laboració dels ajuntaments i els consells comarcals consorciats i els membres de la Ruta del Vi. És la vuitena edició d'un cicle de propostes dissenyades per realçar, promocionar i potenciar tota la riquesa vitivinícola del territori de la Pansa Blanca.  

El Vi+ se celebra en un moment de l'any en què tot el raïm ja està gairebé collit, les vinyes comencen a tenyir-se de tons grocs i marrons, i els primers vins fermenten o descansen en les seves tines. És ara quan el territori DO Alella aixeca les ales per oferir una vintena de propostes per trepitjar i gaudir del territori i tastar el millor vi, la gastronomia local i la cultura més autòctona. Uns dies per viure experiències úniques creades pels membres de la Ruta del Vi DO Alella.

El programa del Vi + ofereix activitats a una dotzena de municipis de la DO Alella: Alella, Arenys de Munt, Badalona, El Masnou, Llinars del Vallès, Martorelles, Premià de Dalt, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilanova del Vallès. Tastos de vins, amanits amb diferents ingredients gastronòmics i culturals, visites guiades, propostes musicals i artístiques són algunes de les activitats que s'ofereixen en el programa, on tampoc faltarà la visita teatralitzada al Centre Enoturístic i Arqueològic Cella Vinària de Vallmora per mostrar els fonaments i la història vitivinícola del territori.

Podeu consultar tota la programació i fer reserva d'entrades en la nova web del Vi+ https://www.festivalvimes.cat/