Ajuntament d'Alella Festa de la Verema
Dissabte, 10 de setembre de 2022  -  12 h migdia
Les Mireies

Les antenes per a percebre l’entorn. En tens per connectar i transformar.

Acció performativa i participativa al carrer entorn de les desigualtats que vivim les dones a l’esfera social, cultural i política. Una experiència per a pensar-nos, sensibilitzar-nos i combatre estereotips i rols de gènere amb una mirada descolonitzadora i antiracista  que es farà a l’entorn de la Fira de la Festa de la Verema.

A través de l’art viu afavorim el diàleg i acompanyem a les persones a una reflexió individual i anònima per explorar col·lectivament les creences i limitacions que ens condicionen. Volem crear complicitats que desmuntin les construccions socials que ens aïllen, descobrint com, en el nostre dia a dia, podem seguir obrint camins per a la inclusió, la participació i l'acció més equitativa de les dones... amb impacte real.

L'acció forma part de la campanya "Dones que transformen", una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament, que promou ponts i vincles entre les dues riberes de la Mediterrània.

És una campanya de sensibilització i educació per a la ciutadania que té per objectiu posar en valor les lluites que duen a terme les dones per accedir a espais de participació política i social des d´una mirada transversal feminista i antiracista.

Dones que transformen

Més informació sobre la campanya en aquest enllaç

×  
Dones que transformen Dones que transformen
Lloc: Diferents carrers (rambla d'Àngel Guimerà, plaça dels Germans Lleonart, Plaça de l'Ajuntament)
Durada: de 12 a 14 h
Organitza: Ajuntament d'Alella
Tipus d'acte: Jornades, Festes i fires