Publicat el 24 de març de 202224.03.2022
La Serreta i El Pla

L'Ajuntament convoca la ciutadania a una Audiència Pública extraordinària sobre el Pla Parcial La Serreta i El Pla, que es va aprovar inicialment el 7 de febrer de 2019 i que està previst presentar a aprovació definitiva en el Ple Municipal del mes d'abril.

L'Audiència Pública tindrà lloc el proper dia 25 d'abril a les 19:30 h a l'Espai d'Arts Escèniques i es recomana fer reserva prèvia emplenant aquest FORMULARI. La trobada tindrà per finalitat explicar i informar sobre el projecte definitiu de desenvolupament urbanístic, els diferents àmbits d'actuació i el calendari previst. Així mateix, s'informarà de la previsió de construcció i d'accés als 90 nous habitatges de protecció i, especialment, dels 40 habitatges socials públics.

El Pla Parcial de la Serreta i el Pla ve definit per la màxima norma urbanística municipal, el Pla  d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), i té la finalitat de guanyar sòl per equipaments, oferta d'habitatge plurifamiliar i l'aparició d'habitatge social.

El  POUM  va  començar  a treballar-se l'any  2004, incloent-hi diverses fases de participació, i es va aprovar pel Ple de l'Ajuntament l'any 2014 amb 12 vots  a favor i 1 abstenció.

Promogut per la societat Corpedificacions SL, aquest Pla Parcial és l'actuació urbanística més important contemplada al POUM, juntament amb el sector econòmic i comercial de La Miralda.

El Pla Parcial projecta la construcció de 198 habitatges, 90 dels quals seran de protecció oficial, a la zona de La Serreta i un sistema d'equipaments esportius a l'aire lliure a la zona del Pla que formarà part i completarà el recorregut esportiu situat a l'entorn de la Creu de Pedra.