Publicat el 9 de desembre de 202109.12.2021
Encesa de llums

Alella batega més fort aquest mes de desembre amb les activitats nadalenques i els actes de La Marató de TV3.  Enguany tornen les activitats presencials i entitats, escoles, clubs i equipaments esportius s'han afegit a aquesta iniciativa solidària, dedicada enguany a difondre els problemes de salut mental i recollir diners que ajudin en el seu tractament. Els actes se centren principalment el cap de setmana 18 i 19 de desembre, coincidint amb la Fira de Nadal i altres propostes nadalenques, tot i que La Marató serà present al poble al llarg de tot el mes de desembre. S'han programat més d'una trentena de propostes pensades per a tots els públics.

Fem Nadal a Alella 
El tret de sortida de les activitats nadalenques es donarà el 10 de desembre amb l’encesa de llums, amb la participació de la Coral Municipal i la Coral l'En-cantada de l'Escola La Serreta. El programa inclou concursos d'aparadors, façanes i carrers i també, i com a novetat, un concurs adreçat als infants que consisteix a anar a la recerca dels caganers amagats als aparadors dels comerços. Com l'any passat, se sortejaran més 50 paneres amb vals per comprar als 38 establiments adherits a la campanya. El 18 i 19 de desembre hi haurà els plats forts nadalencs, amb la Fira  i el Trenet de Nadal i el gruix dels actes de La Marató. A més, s'ha programat un concert de Jazz Nadal amb la Polifònica Joia i la representació Els Pastorets a càrrec del grup de teatre del Casal d'Alella. 

La Fàbrica de Joguines 
Enguany, si la situació sanitària ho permet, es recuperarà la cavalcada de Reis en el seu format habitual. La visita dels Reis d'Orient tindrà una sorpresa especial per als infants del municipi que podran visitar la seva Fàbrica de Joguines instal·lada a Can Lleonart, els dies 3 i 4 de gener, i aprofitar per lliurar la seva carta a la Cartera Reial.

Més informació www.alella.cat/nadalalella

Més informació www.alella.cat/lamarato.