Publicat el 3 de desembre de 202103.12.2021
Campanya residus

La campanya de sensibilització promoguda per la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat per millorar la recollida selectiva de residus ha permès facilitar informació, resoldre dubtes i copsar els hàbits de reciclatge de més 700 persones i 133 establiments i serveis del municipi. Durant un mes, entre la segona quinzena d'octubre i la primera de novembre, una educadora ambiental ha recorregut els diferents barris del municipi per informar la ciutadania, comerços i serveis de la importància de fer una bona selecció de residus en origen. 

L'actuació “ha permès informar i conscienciar sobre l´ús correcte dels contenidors, la obligació de plegar les capses de cartró així com la prohibició d'abandonar trastos vells i restes verdes al carrer, entre d'altres. També s'ha fet un recull dels les necessitats expressades per comerciants i el mateix veïnat.

La campanya també ha facilitat l'obtenció de dades a través d'una enquesta realitzada a les persones que eren informades. De les 700 persones que van accedir a rebre informació, el 34,35%, 248 persones van voler participar en l'enquesta per conèixer l'opinió i els seus coneixements sobre reciclatge. Més del 64% de les persones enquestades asseguren saber què han de fer amb els voluminosos i un 58% considera bé o molt bé la possibilitat d'implantar un sistema de recollida porta a porta.