Publicat l'1 de desembre de 202101.12.2021
Cartell paneres

Un total de 38 establiments d'Alella s'han afegit a la campanya de promoció nadalenca que promou la Regidoria de Promoció Econòmica per fomentar el comerç local dins de la campanya de Nadal "Em quedo a Alella, jo compro a Alella".  La iniciativa anima la ciutadania a fer les seves compres nadalenques als establiments comercials del municipi, premiant la compra local amb l'entrada en un sorteig de vals que es poden utilitzar per comprar als establiments del municipi adherits a aquesta campanya.

L'Ajuntament destinarà 5.000 euros a aquesta acció de promoció comercial que es destinaran a finançar fins a un màxim de 50 paneres per un valor de 100 euros cadascuna, amb 5 vals de compra de 20 euros per gastar als establiments adherits a la campanya. 

Participació de les persones compradores

Les persones participants no han de tramitar cap inscripció a la campanya, només hauran de realitzar una compra superior a 20 euros en algun dels establiments adherits a la campanya en durant el període entre l'1 de desembre de 2021 i el 5 de gener de 2022.  

Amb el tiquet de comprar caldrà anar a Can Lleonart, de dilluns a divendres de 9 a 14h, o a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30h, per omplir una butlleta amb les dades personals i dipositar-la a la urna que després servirà per fer el sorteig.   
 

Les paneres es sortejaran al mes de gener. En funció del context sanitari, el sorteig es realitzarà de manera presencial o de manera telemàtica. L'entrega dels vals es realitzarà de manera consensuada entre la regidoria de promoció econòmica i les persones guanyadores.

L'Ajuntament es quedarà els tiquets de compra lliurats en el marc del sorteig com a comprovant de la despesa premiada.

Els vals que integren la panera s'hauran de bescanviar a partir de l'1 de març i fins al 31 de maig de 2022. 

Llistat d'establiments comercials participants

SEI
2D4
3D4
AOM SERVEIS
ART DE LA BELLESA
BAR CASAL ALELLA
BITXOS VETERINARIS
CAN DURAN
CARNISSERIA VERDU
CASA LIBRADA
CHAROL 
CUT ME PERRUQUERS
DDO TASTETS
DE ANTAÑO
FERRETERIA JORDI
FRISELINA
FRUITES Y VERDURES AYMAR
GARDEN ARENAS
GLAÇ MODA
GURISES
I LOVE BIO
JOIERIA PEYMA
LA COMPANYIA D'ALELLA
LA MAGRANA
LES IDIOMES
LLIBRERIA QUATRECINCU
MARONAS & LU
PEIXETERIA ALELLA
PERRUQUERIA JORDI
PERRUQUERIA LIOTRIC
QUEVIURES MONTSE I EVA
QUEVIURES SELECTES
QUIOSC LA PORXADA
RACO D'ALELLA
SWEET SOUL
THE CORNER EMPANADAS
TOT TINTO ALELLA
VERMUTERIA ESTRANY
 
 
Consulteu les bases de la campanya en aquest ENLLAÇ