DIUMENGE
12
DESEMBRE
2021
12:00 h
Lloc Centre Enoturisme Alta Allela
Organitza Alta Alella
Preu 10€ per persona
Tipus d'acte Festes i fires, Vi i gastronomia
La Maratˇ a Alella

Visita familiar teatralitzada a benefici de la 30ª edició de La Marató TV3, dedicada a la salut mental.
Els #AmicsAltaAlella (associació sense ànim de lucre formada per treballadors del celler Alta Alella & amics col·laboradors) us animen a participar a les activitats solidàries a benefici de la 30a edició de La Marató TV3, dedicada a la salut mental.

Una vegada més, des d'Alta Alella proposem una activitat amb la que unim les famílies amb la cultura de la vinya i del vi! A partir d'una adaptació al teatre del conte infantil El Raïm Inquiet, farem un recorregut per totes les instal·lacions del celler passant per les vinyes, la sala de fermentació i la zona de criança, trobant d'explicar d'una manera lúdica i entretinguda tot el procés que ha de passar un gra de raïm per acabar transformat en vi.
L'actriu Cristina Peralta representa el conte El Raïm Inquiet d'Elisenda Guiu en el seu escenari natural, un celler. L'actriu interpreta d'una manera amena i entenedora, aprofitant l'escenari de les nostres vinyes i celler, a través d'un personatge molt divertit, un “raïm inquiet”, el procés d'elaboració del vi des que comença a sortir el raïm fins que finalment aquest és a l'ampolla ja transformat en vi i la vinya torna a brotar de nou l'any següent. Vine a brindar amb els teus fills entre vinyes!
La visita finalitzarà, amb un tast de mosts pels petits i una copa de vi o cava pels adults. A continuació podreu gaudir del nostre aperitiu amenitzat per la DJ Diddi!
PREU: 10€/persona*
*INCLOU: visita teatralitzada, tast de mosts pels infants i tast de vins/caves pels adults.
Tota la recaptació anirà destinada de manera íntegra i solidària a benefici de La Fundació La Marató de TV3.

AFORAMENT LIMITAT – imprescindible RESERVA PRÈVIA •
Info: +34 628.624.182 visita@altaalella.wine