Publicat el 19 de novembre de 202119.11.2021
Campanya vacunació grip

El CAP El Masnou ha habilitat de manera excepcional un espai perquè la població assignada al CAP El Masnou i al Consultori Local Alella es pugui vacunar contra la grip els dissabtes 20 i 27 de novembre. Aquests dos dies, la vacunació es farà al CAP El Masnou. És necessari demanar cita prèvia i s'haurà d'accedir per l'entrada lateral que hi ha davant l'aparcament. 

Així doncs, totes les persones interessades i que formin part dels col·lectius de risc pels que està indicada la vacuna (persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut) poden demanar cita a través del web de programació de visites (citasalut.gencat.cat) o a través de La Meva Salut, a l'apartat “Cita prèvia”. També poden fer-ho a través de la central de trucades (93 326 89 01) o directament contactant amb el CAP.

En paral·lel, aquesta mateixa població continua disposant també del Centre Cívic Els Vienesos de dilluns a divendres com a punt de vacunació contra la grip.

FONT: Institut Català de la Salut