Publicat el 19 de novembre de 202119.11.2021
Primer premi fašanes 2020

Del 29 de novembre al 12 de desembre es poden fer les inscripcions als concurs de carrers i façanes nadalenques que convoca per segona vegada l'Ajuntament, amb l'objectiu de dinamitzar les festes i promoure la participació de la població per generar un ambient festiu i de germanor durant aquesta celebració. 

El concurs de carrers engalanats s'adreça als veïns i veïnes que conviuen en un mateix carrer i els anima a decorar-lo  junts per poder optar a un dels tres premis de 300, 200 i 100 euros en vals descomptes per comprar als establiments d'Alella. La temàtica del disseny de la decoració dels carrers s'ha de basar fonamentalment en qualsevol dels aspectes representatius d'aquesta festa 

Per participar només cal emplenar aquest FORMULARI. El termini d'exposició dels guarniments s'haurà de mantenir del 13 de desembre al 6 de gener. El jurat visitarà els carrers participants entre el 14 i 16 de desembre i el veredicte es farà públic a través de les xarxes socials de l'Ajuntament el dia 15 de gener. En la valoració es tindran en compte quatre aspectes:  la creativitat de la proposta, l'adequacio a la temàtica festiva, els materials utilitzats i la il·luminació. El jurat realitzarà la visita als carrers participants entre el 13 i el 15 de desembre de 2021. El veredicte del jurat es farà públic a les xarxes socials de l'Ajuntament el dia 14 de gener de 2022.  

Consulteu les bases en aquest ENLLAÇ 

 

Concurs de façanes

I si no us poseu d'acord amb els vostres veïns i veïnes per engalanar el carrers, o bé no en teniu de veinatge, també teniu l'oportunitat de fer brillar el nostre poble decorant les vostres portes, finestres i balcons i participant en el concur de façanes engalanades que organitza l'Ajuntament, també per primera vegada. 

Igual que amb el concurs de carrer, l'objectiu de la convocatòria és dinamitzar les festes i ajudar a crear un ambient festiu en uns moments molt difícils per a tothom. 

Les propostes més ben valorades aconseguiran premis de 200, 100 i 50 euros. Les inscripcions també es poden fer del 4 al 14 de desembre emplenant aquest FORMULARI

Consulteu les bases en aquest ENLLAÇ