Publicat el 2 de novembre de 202102.11.2021
Torrent Vallbona

L'Ajuntament ha iniciat els tràmits per tal de millorar l'accessibilitat del Torrent Vallbona, amb l'aprovació inicial del projecte de reurbanització del tram comprés entre els carrers Les Heures i Avellaners. El Ple del 28 d'octubre va aprovar inicialment el projecte per fer l'arranjament integral d'una via estratègica d'accés a diversos equipaments i serveis, com a l'edifici de Serveis a les Persones, la Comissaria de la Policia Local o el Consultori Local.

Aquesta actuació, que es preveu realitzar l'any vinent, té per objectiu solucionar els problemes constants que les arrels dels arbres existents ocasionen a les voreres del Torrent Vallbona i facilitar el pas de vianants per aquest carrer. 

El projecte preveu la pavimentació de les voreres amb llambordes, la substitució de l'arbrat existent per altres de l'espècie Crataegus laevigata ‘Paul's Scarlet´ i l'asfaltament de la calçada amb una nova capa de rodament. A més, s'aprofitaran les obres per millorar alguns serveis, com ara l'enllumenat i la xarxa d'aigua potable, substituint les canonades de fibrociment que hi ha actualment.  

El projecte, que ara se sotmetrà a exposició pública, contempla un pressupost de 275.704 euros i un termini d'execució de tres mesos. Es va aprovar amb l'abstenció de AA-CUP, Cs i AP-PSC.

Plànol Torrent Vallbona