Publicat el 17 de setembre de 202117.09.2021
ŔGora

L'Àgora ha tornat a obrir portes a mitjan setembre amb una imatge renovada i moltes ganes de ser un espai de referència i trobada per a adolescents i joves del municipi. L'activitat presencial es reprèn en un entorn renovat: pintura blanca, mobles i jocs de taula nous, canvi d'imatge i de nom, i energies renovades i amb ganes que tothom trobi el seu lloc en aquest espai compartit a les Antigues Escoles Fabra. 

L'horari de l´Àgora és de dilluns a divendres de 16h a 20h. Per al jovent que tingui ganes de xerrar, estudiar, jugar, ballar, divertir-se o passar l'estona, aquest és el seu lloc.

Festa de retrobament el 30 de setembre

Per celebrar la tornada i l'inici de les activitats presencials, l'Àgora organitza un acte de benviguda i retrobament per al dijous 30 de setembre de 17 a 20h, amb batalla de rap, torneig de futbolí, billar i ping-pong, música i pica-pica. L'assistència a la festa és gratuïta, però l'aforament és limitat. Podeu reservar la vostra plaça enviant un whatsapp (615844728) o per correu adolescencia@alella.cat.

Inscripcions a la nova programació de tardor

L'acte del 30 de setembre també servirà per fer la presentació de la nova programació de tardor de l'Àgora Jove i de l'Àgora Adolescent. Les inscripcions s'obren aquest dilluns 20 de setembre i l'inici dels tallers és el 4 d'octubre. 

Podeu consultar l'oferta de càpsules i tallers a:

Cartell programació tardor joves i adolescents