Publicat el 9 de setembre de 202109.09.2021
Can Lleonart

El Centre Cultural recupera l'activitat presencial, amb les mesures necessàries per garantir la seguretat. I ho fa amb una àmplia varietat de cursos, sortides i tertúlies triades amb molta cura per atendre les preferències de tota classe de públic.

El ventall de sortides és ben eclèctic: oscil·lant entre l'escapada rural pel GR92 resseguint els miradors privilegiats de la Costa Brava i la urbana emmarcada als carrers medievals del Born i també la Ruta Ibèrica pel puig de
Sant Andreu o al Santuari de Lord a Sant Llorenç de Morunys.

Pel que fa a les tertúlies aquest nou curs té com a convidades Montse Armengou, directora del 30 minuts i Sense Ficció de TV3, amb “El sentit(s) dels documentals”; l’Àngels Bassas, actriu i escriptora, amb “Pensar i representar el personatge”; en Joan Vives, divulgador musical, amb “Cicle Beethoven 250, La Maduresa” i, finalment, en Xavier Bosch, periodista i escriptor, amb “La dona de la seva vida”.

Inscripcions als cursos a partir del 14 de setembre

Les inscripcions per als cursos s'obren el 14 i 15 de setembre per a l'antic alumnat i veïns i veïnes d'Alella i el dia 16 de setembre s'obren a tothom. L'inici de les classes serà el 4 d'octubre. Trobareu tota la informació a www.alella.cat/canlleonart 

La programació de Can Lleonart compta amb una seixantena de cursos trimestrals  i anuals (d'octubre a juny). A aquest nou inici de curs s'inclouen moltes novetats com ara, el curs de Fotografia de Viatges o de Creativitat Literària amb d'altres que ja venen sent tradicionals com l'Aula Oberta de Pintura o Dancelatin.

Els tallers també ofereixen innovacions com el d'Encordat de Cadires i alguns que ja estan més establerts com el de Restauració de Mobles. A més, també hi ha propostes molt saludables per reactivar el moviment del cos mitjançant els cursos de Ioga o el bany al bosc (Shinrin-Yoku) i altres per aprendre a utilitzar eines digitals.

Als cursos de cuina la cuinera Transi Pitarch ens ensenyarà a fer aperitius fàcils i atractius i plats low cost per Nadal, i el cuiner Luca Marongiu se centrarà en l'elaboració d'arrossos i els àpats d'aviram. Per educar el paladar, destaquen també els tasts de vins, formatges i pernil organitzats per aquesta tardor. Per acabar, els cursos d'idiomes els quals inclouen un gran espectre de nivells en anglès, alemany, francès i italià. 

Fulletó de tardor 2021

Fulletó de tardor 2021

Fitxer: Fulleto_Tardor_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 220.77 kB