Notícies
Publicat el 30 de juliol de 202130.07.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Canvis horaris en alguns serveis durant el mes d'agost
Consultori local

Durant el mes d'agost es modifica l'horari d'alguns serveis per adaptar-lo a les vacances del personal. 

Consultori Local d'Alella

El Consultori Local d'Alella modifica l'horari d'obertura del 2 d'agost al 3 de setembre: obrirà de dilluns a divendres de 8h a 14h durant i a les tardes romandrpa tancat. Fora d'aquest horari, i per atencions que no puguin esperar, la població pot posar-se en contacte amb el CAP El Masnou.

La programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8h a 21h, al telèfon 93 326 89 01. També per Internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb l'eina digital La Meva Salut i l'eConsulta. Fora de l'horari del centre o en cas d'urgència, caldrà trucar al 061 i, en cas d'emergència, al 112.

Més informació en aquest enllaç

Organisme de Gestió Tributària 

L'Oficina d'Alella de l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) romandrà tancada al públic del 2 al 27 d'agost. L'atenció al contribuent es continua prestant a traves dels següents canals:

TELEMÀTIC

A la pagina web orgt.diba.cat, on podreu fer tots els tràmits així com presentar escrits a traves del Registre Telemàtic 

Per correu electrònic a l'adreça orgt.masnou@diba.cat i a l'adreça orgt.atenciociutadana@diba.cat des d'on us ajudarem a fer tots els tràmits

TELEFÒNIC 

Trucant als telèfons de Call Center números 932 029 802 / 932 029 805
 

PRESENCIAL

Per determinats tràmits, pot consultar les oficines obertes i sol·licitar cita prèvia a orgt.cat/cites 

 Més informació: orgt.diba.cat

Transport públic 

D'altra banda també es modifiquen els horaris d'algunes de les línies de transport urbanes i interurbanes. Podeu consultar els horaris del mes d'agost a través d'aquests enllaços de la pàgina de Sagalés. 

 

 

 

 

Pujar al principi de la pàgina