Publicat el 15 de juliol de 202115.07.2021
Mesures fins al 23 de juliol

Amb l'objectiu de controlar l'augment de casos i frenar la transmissió del coronavirus, la Comissió Delegada en matèria de Covid del Govern ha acordat limitar la mobilitat i els contactes de cara els propers dies a Catalunya. Les mesures incloses a la resolució del 13 de juliol han entrat en vigor aquest dijous 15 de juliol i es mantindran, com a mínim, fins al 23 de juliol. 

En concret, les mesures són: 

  • Es redueix l'horari de totes les activitats de forma que finalitzin com a màxim a les 0.30 hores (respectant 30 minuts més per a les activitats recreatives musicals per a que puguin desallotjar).
  • Es limita les reunions i/o trobades familiars i de caràcter socials, en l'àmbit públic i privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents.
  • Es recomana la limitació de l'accés a espais públics on es pugin produir concentracions de persones entre les 0.30 hores i les 6 hores (parcs, platges, etc).
  • S'elimina la possibilitat de consum en grup en l'espai públic habilitat.
  • Es recorda a les activitats el compliment de l'obligació de disposar de 2,5 m2 per persona, i no només dels límits d'aforament previstos per a cada tipologia.

Més informació en aquest ENLLAÇ

Font: Generalitat de Catalunya