Publicat el 2 de juny de 202102.06.2021
Ajuntament dol

L'Ajuntament convida la ciutadania a participar en l'acte públic de record i afecte a la memòria de l'agent Ferran Pardos Heredia, membre del cos de la Policia Local d'Alella durant més de 30 anys, que va morir el passat 26 de maig. L'acte es farà aquest divendres, 4 de juny, a les 12h a la Plaça de l'Ajuntament, i comptarà amb la participació dels companys i companyes de l'Ajuntament i membres de la corporació. També s'ha convidat a participar a  exalcaldes i  exregidors de Governació i/o Seguretat Ciutadana, a més de representants del cos de Mossos d'Esquadra i d'altres serveis de Policia Local de l'entorn.

Des del mateix divendres a la tarda i fins a l'11 de juny, estarà disponible un llibre de condol a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella perquè tothom qui vulgui pugui escriure el seu comiat, en horari de 16 a 20.30h. 

L'Ajuntament lamenta profundament la mort de Ferran Pardos i expressa el seu suport a familiars, amistats i companys i companyes, en especial al cos de la Policia Local d'Alella, que està consternat per aquesta pèrdua.