Publicat el 2 de juny de 202102.06.2021
Àgora

Vuit anys després de l'obertura de l'Espai Jove a les Antigues Escoles Fabra, el servei canvia de marca i d'imatge per tal de refermar la seva identitat. Des de l'1 de juny, l'espai torna a recuperar el nom d´Àgora, la denominació original que va tenir durant deu anys,entre 2003 i 2013, en les diferents ubicacions que va ocupar: a l'edifici de Torrent Vallbona (on ara estan les Oficines de Serveis a les Persones), a Can Gaza i la planta baixa de l'Ajuntament, al local que ocupa l'Associació de Dones Montserrat Roig.


El canvi és fruit de les accions incloses en el Pla de Comunicació realitzat entre els anys 2020 i 2021 amb el suport de la Diputació de Barcelona. En aquest Pla es posa en relleu la necessitat de reforçar la imatge de marca d'aquest servei aprofitant el nom que ja existeix en l'imaginari col·lectiu del poble. L´Àgora és el nom que aglutinarà tots els espais i recursos que s'ofereixen des d'aquest servei. La campanya gràfica, dissenyada per l'empresa Postdata encarregada del Pla de Comunicació, es basa fonamentalment a destacar l'A d´Àgora (i també d'Alella) i tindrà diferents colors en funció de la franja d'edat a la qual va destinada l'activitat o el servei. Així, el color púrpura marcarà un servei o proposta per joves i adolescents; el color blau és l´Àgora Jove, adreçat al públic de la franja de 16 a 30 anys; i el color ocre  és l´Àgora Adolescents dirigida als nois i noies de 12 a 16 anys.


Amb el canvi de marca, també canvien els canals de comunicació del servei.  S'elimina la duplicitat de xarxes socials que hi havia fins ara per als diferents espais (12·16 i 16·30) i s'uneixen en un mateix compte de Facebook, Twitter i Instagram (@agora_alella). 

El procés de renovació i adaptació de la nova marca culminarà els mesos vinents amb la creació d'una nova plataforma web que unificarà en un mateix portal els dos espais que existeixen actualment i que, com la resta de webs municipals, estarà vinculada al mateix gestor de la pàgina corporativa.