Publicat el 30 de març de 202130.03.2021
Contenidors

A partir de l'1 d'abril el servei de recollida de residus el realitza l'empresa Valoriza Servicios Medioambientales S.A. que ha estat la nova adjudicatària d'aquest contracte per un import anual de 573.959 euros (IVA inclòs). El contracte té una durada d'un any i es podrà prorrogar per un any més. El canvi de concessionària inclou diferents millores al servei que pretenen reduir i resoldre algunes de les problemàtiques en matèria de residus més habituals, com són els abocaments i l'abandonament de voluminosos a la via pública, els desbordaments d'algunes fraccions, l'elevada presència de restes verdes als contenidors o la neteja de contenidors i àrees.

Les millores més destacades són les següents: 

  • Increment dels dies de recollida de voluminosos i mobles, que passa de 3 a 4 dies a la setmana.
  • Augment de la capacitat del vehicle de caixa oberta per a la recollida de voluminosos, que comptarà també amb una grua per poder retirar elements més pesats.
  • Implantació d'un servei de reutilització de voluminosos per reduir i reaprofitar els residus.
  • Increment de la freqüència de recollida de la fracció envasos, de 3 a 4 dies per setmana.
  • Implantació d'un servei de retirada de restes verdes i de poda, amb servei de trituració.
  • Possibilitat d'enviar directament a l'empresa avisos d'incidències a les àrees de contenidors per whatsapp.

NOU TELÈFON DEL SERVEI DE RECOLLIDA (681 244 234)

Amb la nova empresa canvia el telèfon del servei gratuït de recollida a domicili de voluminosos i de restes verdes de mida petita i no llenyosa. Des d'aquest telèfon 681 244 234 també es poden notificar incidències a les àrees de recollida.