Publicat el 14 de gener de 202114.01.2021
Males herbes

Can Manyé proposa començar l'any descobrint la bellesa i el misteri que s'amaga darrera de la natura salvatge que creix als marges dels camins, la botànica caòtica i espontània que rebutja l'ordre i creix imparable sense deixar-se domar. És la interessant proposta que, amb el títol “Males herbes”, presenta a Alella l'artista canadenca Sylvie Bussières en un treball conjunt entre el centre d'art i creació Can Manyé i la Fundació Palau i Fabre de Caldes d'Estrac. 
L'exposició es podrà visitar del 15 de gener al 14 de març. Posteriorment serà acollida per la Fundació Palau i Fabre. A causa de les mesures preventives per evitar la propagació de la Covid-19 no es farà acte d'inauguració però l'exposició romandrà oberta al públic en el seu horari habitual: dimecres, dijous i divendres de 17 a 20h i dissabte i diumenge de 11 a 14h. 

L'artista

Nascuda a Québec l'any 1964, Bussières és llicenciada en Arts Visuals i diplomada en Història de l'Art. Ha participat en nombrosos programes d'artista en residència en diferents països europeus, Canadà, Mèxic i Estats Units. 
El seu treball es va iniciar amb intervencions a la natura per evolucionar cap a recerques escultòriques amb materials reciclats. Actualment es decanta cap a propostes a partir d'acumulacions d'objectes i imatges humils servint-se de diferents mitjans: objectes trobats, dibuix, collages, fotografia, vídeo. 
A “Males herbes” mostra el treball realitzat a partir dels passeigs que l'artista feia pel bosc, al capvespre, durant el confinament, materialitzat amb dibuixos i fotografies de les obres que juguem amb la llum, igual que les plantes.