Notícies
Publicat el 13 de gener de 202113.01.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Canvis a les bonificacions de la taxa de residus
Alella més sostenible

L'Ajuntament introduirà canvis aquest any en els criteris de bonificació de la taxa de residus, que seran efectius en els rebuts de 2022. La regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat substituirà la bonificació per recollida de bosses compostables, que deixarà de realitzar-se a partir d'aquest any 2021, per la participació en campanyes de sensibilització ambiental.

Es mantenen igual les bonificacions del 20% per compostatge casolà i d'entre el 10 i el 20% per les entrades a la deixalleria, en funció si es fan entre 6 i 9 aportacions o si es fan 10 o més entrades. A aquestes dues bonificacions se sumarà una de nova, vinculada a la participació en accions i campanyes de sensibilització ambiental. Aquesta  bonificació permetrà una reducció del 10% a la taxa d'escombraries dels habitatges que participin a una de les activitats de sensibilització ambiental que organitza l'Ajuntament vinculades a la bona gestió dels residus. Està previst la realització de tallers, xerrades, visites a les plantes de tractament de residus, entre d'altres. El calendari d'activitats es publicarà properament. 

A més, també es manté la reducció directa de 16 euros en la taxa per a totes aquelles persones contribuents que compleixen alguns dels requisits que donen dret a la bonificació.

Informació relacionada
La recollida selectiva de residus s'apropa al 45%, 11 punts més que l'any anterior
Aquest dilluns, 8 de febrer, es tornaran a ruixar les copes dels arbres per reduir-ne l'afectació
El nou servei, que es va posar en marxa l'1 de gener, inclou la recollida de totes les fraccions i incorpora diverses millores ambientals.
Pujar al principi de la pàgina