Publicat el 5 de gener de 202105.01.2021
Directora general Fundació Aymar i Puig

Aquest dilluns, 4 de gener, s'ha iniciat la campanya de vacunació contra la Covid-19 a l'equip professional i a les persones usuàries de les residències d'Alella. Les primeres vacunes s'han posat a la residència de la Fundació Germans Aymar i Puig, on s'han subministrat un total de 130 dosis a persones internes i a personal sanitari i assistencial. 

Les primeres en vacunar-se han estat la senyora Juana, una resident veterana, i Silvia Vàzquez, la directora general de la Fundació Aymar i Puig. Les xarxes socials d'aquest centre han recollit aquest moment. "Ens l'hem de posar tots, és un bé per la Humanitat. Que la joventut pensi, que són els seus pares, els seus avis. Jo me la poso ben a gust", ha dit la senyora Juana.  La directora del centre, per la seva part, ha assenyalat que "aquest és sens dubte un moment d'esperança. És el primer pas que ens ha de portar cap el camí de la tant desitjada i esperada normalitat. Vacunar-nos, per nosaltres és un acte de responsabilitat i compromís vers les persones que atenem, que són els més vulnerables dins la nostra societat".

Aquest dimarts, 5 de gener, està previst que es faci la vacunació al personal i a les persones usuàries del centre assistencial La Gavina i de la residència el Mirador d'Alella.

Font fotografies: Fundació Aymar i Puig