Ajuntament d#39;Alella
Portada|Fàbrica de joguines i cavalcada dels Reis d'Orient|Marcs|Nadal a Alella
 
Cartell cavalcada de Reis

Els Reis d'Orient tornaran a passejar pels carrers d'Alella en cavalcada la nit del 5 de gener.  La comitiva reial sortirà a les 18 hores de la Riera Coma Fosca i passarà per la plaça de Can Lleonart, la rambla d'Àngel Guimerà, Les Heures, l'Empedrat del Marxant, Torrent de Vallbona, rambla d'Àngel Guimerà fins a la Plaça de l'Ajuntament on Ses Majestats seran rebudes per l'Alcalde d'Alella, Marc Almendro, i faran la salutació al públic i el seu parlament des del balcó de l'Ajuntament. Després es desplaçaran a la l'Hort de la Rectoria, on estarà instal·lat el campament reial, per recollir les cartes dels infants. 

Dos dies abans de la cavalcada, el 3 i 4 de gener, portaran una de les seves fàbriques de regals a Alella perquè els infants puguin veure de primera mà com són els preparatius dels patges dels Reis. La fàbrica de joguines estarà instal·lada al pati de Can Lleonart de 17.30 a 21h, juntament amb la cartera Reial, de manera que es podrà aprofitar la visita per lliurar la carta a Ses Majestats i també per participar en el tradicional taller de fanalets. Tot i que no cal reservar entrada, hi haurà control d'aforament i la visita es farà en grups reduïts per poder gaudir del circuit. 

 Recorregut de la cavalcada

Recorregut cavalcada 2022

VOLS AJUDAR ELS REIS D'ORIENT EN LA SEVA VISITA?

Ses Majestats els Reis Mags necessiten la vostra col·laboració per portar la il·lusió als infants del poble. Si teniu més de 16 anys podeu participar a la cavalcada del 5 de gener fent de patge i acompanyar els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar i a la Cartera Reial en la seva visita a Alella, o col·laborant en la Fàbrica de Joguines que s'instal·larà a Can Lleonart el 3 i 4 de gener.

  • Per participar a la cavalcada cal emplenar aquest FORMULARI a partir del 21 de novembre
  • Per participar a la Fàbrica de Joguines cal emplenar aquest FORMULARI a partir del 21 de novembre 

Consulta les normes de participació en aquest enllaç 

DIMARTS 3 DE GENER 

17.30 a 21h Can Lleonart

La Fàbrica de Joguines + Cartera Reial + Taller de fanalets 

DIMECRES 4 DE GENER 

17.30 a 21h Can Lleonart 

La Fabrica de joguines + Cartera Reial + Taller de Fanalets

DIJOUS 5 DE GENER 

Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient 

Us informem que aquest Nadal disposem de dos espais adaptats per al gaudi dels infants amb diversitat funcional. Són els següents:

  • El dimarts 3 de gener, a la Fàbrica de Joguines instal·lada a Can Lleonart, els infants que ho necessitin disposaran d'un passi adaptat a les 17.30 h (primer passi). Les famílies que així ho desitgin evitaran la cua d'espera i adaptarem el passi a les condicions de llum i so que els infants requereixin. Allà hi trobaran la Cartera Reial i la seva ajudant, a qui podran entregar la seva carta per als Reis.
  • El dijous 5 de gener, després de la Cavalcada i el parlament Reial a la plaça de l'Ajuntament, disposarem d'una cua inclusiva per la Rebuda Reial de cartes a l'Hort de la Rectoria. Aquesta també evitarà una espera prolongada i l'aglomeració.