Publicat el 13 de novembre de 202013.11.2020
Nadal

L'Ajuntament convoca enguany el primer Concurs d'Aparadors de Nadal amb l'objectiu de promocionar el teixit econòmic i comercial del municipi i afavorir l'ambient nadalenc i la il·lusió de la població en aquests moments tant difícils per a tothom. La decoració dels aparadors que participin al concurs haurà de fer referència a qualsevol dels aspectes representatius d'aquestes festes. Poden participar tots els establiments sedentaris locals amb aparadors. 

Les inscripcions es poden fer del 16 al 27 de novembre emplenant aquest FORMULARI . El termini d'exposició dels aparadors serà, com a mínim, de l'1 de desembre al 6 de gener del 2021, ambdós inclosos. El jurat  realitzarà la visita als comerços abans del 4 de desembre i el veredicte es farà pública el dia 4 de desembre dins dels actes de l'encesa de llums a la Plaça de l'Ajuntament.

El jurat valorarà els aparadors dels establiments participants segons els següents criteris i el seu barem de puntuació, que podrà sumar un màxim de 30 punts:
- Creativitat de la proposta (fins a 10 punts)
- Adequació a la temàtica festiva (fins a 5 punts)
- Presència del distintiu de la campanya Em quedo a Alella, Jo compro a Alella
(fins a 5 punts)
- Materials utilitzats (fins a 5 punts)
- Il·luminació (fins a 5 punts)

Els establiments guanyadors seran els tres que obtinguin una major puntuació, que obtindran uns premis de 300, 200 i 100 euros, per al 1r, 2n i 3r classificats.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest ENLLAÇ