Publicat el 5 de novembre de 202005.11.2020
Decidim Alella

Alella ha posat en marxa la plataforma Decidim, una eina impulsada des del’àmbit local, per promoure el debat, fomentar la participació de la ciutadania i facilitar el seguiment dels processos participatius i la presentació de propostes.

Promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació i Localret, i recolzada i ampliada per diferents municipis de Catalunya que s'han fet seu aquest instrument, la plataforma Decidim unifica en un sol espai la informació sobre els diferents òrgans de participació del municipi, i les convocatòries i processos de participació. Permet, a més, fer un seguiment de les diferents fases dels processos, garantint la transparència dels resultats.

Decidim Alella també facilita els mecanismes per poder recollir propostes, opinions i valoracions de la ciutadania sobre serveis o iniciatives municipals.

Millora dels canals de participació
La posada en marxa d'aquesta nova eina se suma a altres iniciatives de la regidoria de Participació Ciutadana per tal de fomentar un ajuntament més proper i obert a la ciutadania, millorant els canals i sistemes de relació per tal d'aconseguir una major implicació en els projectes futurs del municipi. Així també s'ha fet un esforç per actualitzar i millorar la presentació dels recursos i la informació en la pàgina web de l'Ajuntament (www.alella.cat/governobert).

Decidim Alella tot just comença ara a dotar-se de contingut i s'anirà enriquint dia a dia amb la participació de la ciutadania. Poden participar tots els
alellencs i alellenques, majors de 16 anys donant-se d'alta a la pàgina www.alella.cat/decidim.