Publicat el 21 de setembre de 202021.09.2020
Extraescolars

Com cada any des del 2012, l'Ajuntament ha recollit en una guia tota l'oferta d'activitats extraescolars, pública i privada, adreçada a infants i joves d'Alella, de 3 a 16 anys. La guia té la voluntat de facilitar a les famílies la informació, de forma pràctica i resumida, de tot el ventall d'opcions formatives, esportives, musicals, artístiques, lúdiques o culturals que s'ofereixen al municipi fora de l'horari escolar. La iniciativa ha partit de la Comissió d'activitats extraescolars del Consell Escolar Municipal, i per a la seva confecció ha comptat amb la participació de diferents regidories, de les AFA de les escoles i de tot un seguit d'entitats, centres i empreses que ofereixen activitats extraescolars.

En un any tan excepcional marcat per la situació de pandèmia de la Covid-19 i després que els nostres infants i adolescents hagin passat més de mig any veient limitades les seves activitats escolars, extraescolars i esportives, esdevé més important que mai oferir-los la possibilitat de reprendre-les, de manera segura i prenent totes les precaucions i recomanacions de les autoritats sanitàries, tant per part de qui les organitza com de les mateixes famílies.

Enguany la Guia d'Activitats Extraescolars d'Alella. Curs 2020-2021 s'ha preparat en format digital. Cal tenir en compte que la informació que s'hi recull es podria veure modificada en funció de l'evolució de la pandèmia i de les mesures de seguretat i higiene vigents en cada moment. Per aquest mateix motiu se n'ha endarrerit l'edició fins a aquestes dates en comptes de les les habituals del mes de juliol, tal com ja vam informar en aquesta mateixa web.

Guia extraescolars 2020-21

Guia extraescolars 2020-21

Fitxer: GuiaExtraescolars_2020_21.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 14
Mida: 151.34 kB