Publicat el 28 de juliol de 202028.07.2020
Fil·loxera Dansa

Tal com ja s'havia anunciat, a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, l'edició d'enguany de la Fil·loxera havia de ser diferent per força. Les mesures de seguretat aplicades seguint les directrius de la Generalitat van marcar la festa dels joves i adolescents del municipi, però no la van impedir.

El divendres 24, a la inauguració de la 1a Mostra d'Art Jove, es va poder veure com mai s'havien reunit de cop tantes persones joves a Can Manyé. Es va haver de controlar l'aforament perquè en alguns moments hi havia més de 50 persones. Es va fer una presentació de com havia estat la idea i l'elaboració de les peces. L'organització espera que que sigui la primera de moltes mostres. 

El Tast va comptar amb la presència de 25 persones i va ser tot un èxit. Es va combinar amb un kahoot de preguntes sobre vins i sobre Alella, va ser una activitat amena i que va permetre als assistents fer preguntes sobre els vins al sommelier.

El diumenge 26 va tenir lloc la Vesprada de Dansa i Música. El dissabte s'havien exhaurit les localitats previstes i força gent va preguntar si es podia entrar. Can Gaza estava ple i les persones que hi van assistir van poder gaudir de dos espectacles de dansa, un de dansa clàssica i un de dansa contemporània. Després van actuar les Kirias acompanyades d'en Narcís Perich per cloure l'acte. De nou, tot amb joves del poble amb ganes de poder mostrar el seu talent.  

La responsabilitat i el compliment de la màxima mascareta-higiene-distància de seguretat van ser els trets distintius d'una festa que continua arrelant.