Publicat el 13 d'octubre de 202013.10.2020
Lliurament extraordinari de bosses compostables

Amb l'objectiu d'incentivar la recollida selectiva dels residus i el reciclatge, la setmana del dilluns dia 29 de juny fins al dissabte 4 de juliol es van lliurar a la ciutadania del municipi bosses compostables, cubells airejats i bidonets per a l'oli a Can Lleonart.

Atès que algunes persones no van poder recollir el material en aquests dies i tenint en compte les dificultats afegides de la pandèmia de la Covid-19 i el desconfinament, aquest divendres, 16 d'octubre,  es farà un lliurament extraordinari de bosses, també a Can Lleonart, en horari de 8 a 13h i de 17 a 20h,  per a les persones que no van poder venir a buscar-les al mes de juliol. 

Recordeu que no es donaran bosses ni a l'OAC ni a cap altre equipament municipal. Per tant, no us adreceu a l'OAC, perquè només es repartiran bosses en les dates indicades a Can Lleonart. 

Cal recordar que a banda de la satisfacció per la contribució a la sosteniblitat, el reciclatge actiu pot suposar un descompte de fins al 50% en la taxa de recollida d'escombraries: un 10% si recolliu les bosses compostables facilitades per l'Ajuntament en els dos períodes de lliurament al llarg de l'any, d'un 10 o un 20%,  segons les vegades que feu ús de la deixalleria, i d'un 20% més si feu compostatge casolà, ja sigui amb compostador de jardí o d'interior. Trobareu tota la informació sobre les bonificacions aplicables a la taxa de residus en aquesta pàgina.