Publicat el 2 de juliol de 202002.07.2020
Gira

L'any 2016 es va donar el tret d'inici del projecte GIRA de la Regidoria d'Adolescència i Joventut. Comprèn totes les accions que tenen per objectiu millorar l'emancipació del jovent del poble. El programa engloba un conjunt d'iniciatives relacionades amb els àmbits de salut, d'ocupació, d'estudis, de mobilitat internacional, d'habitatge i d'associacionisme.

Aquestes incitatives han estat i són de caire divers. S'han fet activitats grupals, formacions o xerrades d'un tema en concret, etc., però sobretot, i és el que més valor afegit té en aquest programa, les assessories especialitzades que poden sol·licitar totes les persones joves d'Alella. Aquestes assessories poden ser dels diferents àmbits en què treballa el programa o poden ser d'un caire més genèric.

Des del servei, a través de la figura tècnica de Joventut, s'acompanya la persona jove a poder resoldre els seus dubtes o, en cas que sigui necessari, a trobar el recurs que més escaigui en funció de la demanda. Durant aquests quatre anys de vida les assessories que més s'han atès són per a cerca de feina, de com millorar el currículum i com atendre una entrevista de feina, sobre itineraris educatius i mobilitat internacional.

El servei del GIRA sempre està a disposició de les persones joves i per contactar-hi ho podeu fer a través dels següents canals:  per mail a gira@alella.cat, per telèfon al 615 844 715, per Instagram a @alellajove, per Twitter a @alellajove, per Facebook a @jovealella, a la web alellajove.cat i en aquest formulari.