Publicat el 8 de juny de 202008.06.2020
Casals/Campus

Davant de la situació extraordinària provocada per la Covid-19, l'Ajuntament i les Associacions de Famílies d'Alumnes de l'Escola Fabra i de l'Escola la Serreta han acordat coorganitzar el Campus Esportiu i el Casal d'Estiu.

L'acord consolida les dues activitats d'estiu destinades al públic de 3 a 12 anys conservant la filosofia dels seus projectes pedagògics, però estableix una mateixa base per a ambdós que permet unificar-ne la gestió a través d'una mateixa cooperativa, Naifar, uniformant també els models i procediment d'inscripció o els preus, entre d'altres. També es preveu que en el cas que en algun torn no hi hagués prou nens o nenes es procedirà a unificar les dues activitats.

Després de mesos de confinament i encara enmig de la crisi, l'Ajuntament ha aprovat implementar unes tarifes socials en les activitats municipals. D'aquesta manera, totes les famílies que inscriguin els seus fills o les seves filles al Campus Esportiu, al Casal d'Estiu, al Musical d'Estiu o a l'Adrenalina de l'Estiu*, podran gaudir directament d'unes bonificacions extraordinàries d'acord amb els següents criteris:

- Preu base: és el preu base de l'activitat.
- Preu bonificat 1: aplicarà un 10% de descompte en el preu base en el supòsit que el o la menor estigui empadronat o empadronada al poble o per a famílies associades a les AFA Serreta o Fabra.
- Preu bonificat 2: aplicarà un 25% de descompte en el preu base en el supòsit de menors empadronats i famílies monoparentals, famílies nombroses o inscripció de dos o més germans.
- Preu bonificat 3: aplicarà un 50% de descompte en el preu base en el supòsit de menors empadronats i que alguna persona computable de la unitat familiar estigui afectada per un ERTO, ERO o estigui a l'atur. També gaudiran d'aquest preu els i les menors empadronats o empadronades i que alguna persona computable de la unitat familiar tinguin una diversitat funcional a partir del 33%.

Als formularis d'inscripció es determina la documentació que cal presentar i el concepte persona computable de la unitat familiar.

*En el cas dels Musicals d'Estiu, l'Ajuntament ja es fa càrrec habitualment d'una part del cost de l'activitat (25 €/quinzena), per tant només s'aplicaran els preus bonificats 2 i 3. Pel que fa a l'Adrenalina de l'Estiu, com que els preus públics ja tenen bonificacions superiors, no s'aplicarà una bonificació addicional.

A banda d'aquests preus bonificats, la línia d'ajudes ordinàries continua oberta per a aquelles persones que requereixen altres tipus de suports o per a les persones empadronades que no utilitzen les activitats municipals.

A continuació podreu trobar l'enllaç per fer les inscripcions del Campus esportiu i del Casal. També ho podeu fer en aquesta adreça de correu, en el cas del Campus, i en aquesta adreça de correu en el del Casal d'Estiu.

El Campus s'iniciarà el 29 de juny i, al llarg de cinc setmanes, es clourà en la seva primera fase el 31 de juliol. Es reiniciarà el 31 d'agost, en què oferirà dues setmanes més d'activitat, i es tancarà definitivament el 10 de setembre. Pel que fa al Casal, també començarà les seves activitats el 29 de juny i es perllongarà fins al 10 de setembre sense interrupció.

Els preus per setmana d'ambdues activitats són els següents.

Una setmanaPreu basePreu bonificat 1Preu bonificat 2Preu bonificat 3
De 9 a 1358,50 €52,65 €43,87 €29,25 €
De 9 a 15 (dinar inclòs)85,50 €76,95 €64,12 €42,75 €
De 9 a 17 (dinar inclòs)109 €98,10 €81,75€54,5 €

A banda, i com ja es feia en les edicions passades, l'Ajuntament assumeix una col·laboració en la cessió de materials i a cobrir el cost del personal vetllador per a infants amb necessitats educatives especials, així com el cost de la neteja, que aquest any requerirà un fort increment.

Aquí podeu trobar més informació dels Musicals d'Estius i d'Adrenalina.