Publicat el 2 de juny de 202002.06.2020

Ja es pot consultar la llista de preinscripcions a la llar d'infants municipal Els Pinyons de cara al proper curs 2020/21. 

Com ha anat fent saber la Regidoria d'Educació, l'Ajuntament d'Alella ha aprovat per Decret d'Alcaldia la modificació del calendari establert, publicant com estava previst avui dia 2 de juny la llista provisional de preinscripcions per al curs 2020-2021 a la pàgina web de l'Ajuntament d'Alella i al blog de la llar d'infants Els Pinyons. El dijous 11 de juny a les 10h a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Alella es farà el sorteig per ordenar totes les preinscripcions en base a la baremació i al número extret en sorteig. No s'hi podrà assistir però serà retransmès en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament d'Alella.

En funció de l'evolució de la desescalada i de la possible flexibilització dels requeriments, es contactarà individualment per gestionar la matrícula amb les famílies a qui es pugui garantir plaça per al proper curs 2020-2021 en funció de la llista d'espera ordenada resultant del sorteig. En aquests moments la ràtio és de cinc alumnes màxim per espai/aula, i amb els alumnes ja escolaritzats actualment al centre ja es compliria aquesta ràtio. Tot i així, és previsible que els requeriments de cara al curs vinent canviïn.