Publicat el 19 de maig de 202019.05.2020
instagram

La Regidoria de Promoció Econòmica ha programat un curs en línia gratuït per conèixer com treure profit d'Instagram i poder aconseguir els resultats que hom espera quan utilitza aquesta xarxa social. Un recurs imprescindible per promocionar l'activitat comercial en temps d'estat d'alarma.

Si estàs començant a fer servir Instagram o vols seguir traient-ne partit, és l'oportunitat d'or per conèixer les claus d'aquesta eina i totes les possibilitats que té per promocionar-te.

El curs, adreçat a comerços, negocis, serveis i treballadores autònomes d'Alella, ensenyarà com planificar una bona estratègia comunicativa a Instagram. Serà a través d'una formació de 90 minuts el dilluns 25 de maig de 15 a 16.30h. La formació serà en format online i anirà a càrrec de Mònica Urrútia Azcon, alellenca experta en comunicació en xarxes socials i fotografia.

Les inscripcions estan obertes fins diumenge 24 de maig. Per tal d'inscriure't, has d'emplenar el formulari i rebràs les indicacions tècniques que necessitaràs per fer el curs. Ja avancem que els requisits són tenir connexió a Internet i accés des d'un telèfon mòbil, tauleta o ordinador.