Publicat el 6 d'abril de 202006.04.2020
Gent activa des de casa

L'Ajuntament d'Alella us anima a celebrar a casa el Dia Mundial de l'Activitat Física, aquest dilluns 6 d'abril. Malgrat el confinament, hi ha molta manera de fer esports des de casa. Des d'aquí us fem arribar algunes propostes que s'han adaptat per afavorir una actitud activa i saludable, tot i l'obligat confinament. 


Aquí us deixem algunes propostes 


Gent activa des de casa

 

 

Gent Activa des de casa.

 

La Secretària General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF) impulsa la campanya ‘Gent activa des de casa!’ amb l'objectiu de donar a la ciutadania consells útils per a un confinament actiu i més saludable.

 

CAMPANYA GENT ACTIVA DES DE CASA

 

#gentactiva

#JoActuo

 

Tens 15’ per a tu ?

 

L'INEFC, juntament amb la Diputació de Lleida, el Departament de Salut i el COPLEFC, han fet públic un programa d'exercicis físics saludables i segurs destinats a la ciutadania amb els quals combatre els efectes de l'augment del sedentarisme i la inactivitat que poden provocar l'estat de confinament.

 

TENS 15' PER A TU?

 

#15minuts

 

Cuida't la salut a través del moviment

 

Amb el propòsit de facilitar un confinament actiu i saludable per a la gent gran, la Gerència de Serveis d'Esports, de l’Àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, ofereix una sèrie de «píndoles d'activitat física» adreçades especialment a aquest sector de la població. El contingut es dividirà en 10 vídeos d'aproximadament 15 minuts de durada, elaborats per l'Ofèlia Gusi, llicenciada en Ciències de l'Educació Física i l'Esport, especialitzada en serveis d'activitat física per a la gent gran.

 

CUIDA'T LA SALUT

 

#Joemquedoacasa

 

COPLEFC Activa Catalunya

 

Propostes des del portal del Col·legi oficial de professional de l'activitat física i l'esport de Catalunya.

 

COPLEFCACTIVACATALUNYA

 

 #COPLEFCactivaCatalunya

 

Entrena a casa amb UFEC i Uesports

 

Propostes d'entrenaments, activitats i consells de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i dels professionals dels seus centres.

 

UESPORTSACASA

 


Entrena amb el Club Esportiu Serra Marina Alella


Us proposem entrenar a casa de la mà de la nostra entrenadora Núria Ortilles.

Més info i sessions obertes de Gym-Salut a: https://www.facebook.com/serramarinaalella/

#joemquedoacasa

#joentrenoacasa!