Publicat el 16 de marš de 202016.03.2020
XARXA VOLUNTARIAT

L'Ajuntament d'Alella ha posat en marxa una xarxa de voluntariat social per fer front a les necessitats que puguin derivar-se de la situació d'emergència social provocada pel coronavirus. L'objectiu d'aquesta borsa de voluntaris i voluntàries serà la de realitzar tasques de voluntariat de caràcter social, que es puguin requerir, com ara suport logístic o d'acompanyament, que en cap cas estaran relacionades amb l'atenció sanitària. 

Les persones que vulguin participar en aquesta xarxa de voluntaris i voluntàries han d'emplenar aquest FORMULARI , facilitant les dades de contacte i la disponibilitat. Per tal de coordinar les diferents actuacions que s'hagin de dur a terme al llarg d'aquesta situació d'emergència, s'ha creat un grup de difusió a través del whatsapp del qual formaran part les persones de la xarxa de voluntariat.

Persones amb necessitat de suport i recolzament logístic 

Les persones que tinguin alguna necessitat de rebre suport per a la realització de les seves tasques habituals (com anar a comprar, passejar gos, etc.) perquè són població de risc i no poden sortir de casa, poden comunicar la seva situació a l'Ajuntament a través del correu alella.participacio@alella.cat o per telèfon trucant, de 9 a 15h, o enviant un whatsapp al número 627069628, de 9 a 15h (no s'atendran consultes relacionades amb la salut per les quals cal trucar als telèfons oficials 061, 112 o 012) 

RECORDEU: