Els formularis
 
Formulari d'inscripcions com a voluntari/a davant l'emergència del COVID-19 a Alella
Si vol formar part del grup de voluntaris/es d'Alella per ajudar a les persones més vulnerables davant l'emergència sanitària del coronavirus COVID-19, cal emplenar aquest formulari. Moltes gràcies per la seva col·laboració.
DADES PERSONALS
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Pertany a algun grup de risc?
*Pateix alguna malaltia?
*Té persones al seu càrrec (infants, gent gran o persones depenents)?
*Té algun tipus de formació sanitària?
*Ha format part alguna vegada d'un equip de voluntariat?
*Disposa d'algun vehicle?
*
*
Quins tipus de voluntariat pot exercicir?
*La inscripció en aquest formulari pot suposar la introducció del seu número de telèfon en un grup de whatsapp unidireccional creat per coordinar les accions de l'equip de voluntariat. Està d'acord en formar part d'aquest grup?
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Protecció de Dades

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.comunicacio@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. 

Informació relacionada
Pujar al principi de la pàgina