Versió per imprimir
Programació especial
Dimecres 26 de febrer, 19 h

Timbuktu

Timbuktu

Cinema Social

Mauritània (2014). Basada en fets reals. Timbuctú es troba en mans d'extremistes religiosos. Kidane viu tranquil·lament als afores amb la seva família fins que un fet inesperat el fa enfrontar-se amb la justícia jihadista i les seves sentències absurdes.

  •  7 premis Cesar 2014, incloent millor pel·lícula i millor director
  •  Premi del Jurat al Festival de Cannes 2014 - Nominada a millor pel·lícula de parla no anglesa als premis Oscar 2014

Cicle Programat per la Comissió de cooperació internacional

dimecres 18 de març, 19 h

El Havre

Le Havre

Cinema Social

Finlàndia (2011). Comèdia. Un famós escriptor bohemi viu tranquil·lament el seu exili voluntari a la ciutat portuària

de Le Havre (França) fins que es creua un nen immigrant al seu camí, moment en el que haurà de lluitar contra els freds i cecs mecanismes estatals, armat únicament amb el seu optimisme i la incondicional solidaritat del veïnat del barri.

  •  Premi FIPRESCI al Festival de Cannes 2011 - Premi a la millor pel·lícula al Festival de Chicago 2011 - 3 nominacions als premis
  • Cesar 2011, a millor pel·lícula, director i disseny de producció.

Cicle Programat per la Comissió de cooperació internacional

diumenge 26 d'abril

Supercalifragilísco

Supercalifragilisticoespialidoso

La Coral i l'Escola de Dansa municipals d'Alella presenten la primera producció conjunta amb interpretació de cançons de Disney ballades i cantades. 

A espais de poesia del 8 al 17 de maig

L'Espai d'arts escèniques Casal d'Alella acollirà diverses activitats programades amb motiu del festival Espais de Poesia. Entre d'altres activitats avancem les següents:

diumenge 10 de maig

Pelat

Pelat

Joan Català

Pelat és una proposta que esborra les fronteres entre la dansa, el circ, el teatre i la performance; entre públic i espectacle. Una revisió natural de tècniques artesanals i records propis. Una mostra canviant i única com a resultat de la interacció amb l'espectador.

dissabte 9 de maig

Kevin

Kevin

Ferran Palau

Ferran Palau presenta Kevin (Hidden Track Records, 2019), el seu quart disc en solitari. Gravat entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l'estudi d'en Panxii Badii. Un disc de pop que mira de reüll al soul més ‘easy-loving’, però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d'amor?

divendres 15 de maig

L'últim viatge de Walter Benjami

L'últim camí de Walter Benjamin

Juliane Heinemann

L'espectacle és un viatge a través de música electrònica que s'acompanya de poemes en català, castellà i alemany, una banda en directe i una presència important d'efectes visuals. Homenatge de la cantant berlinesa

Juliane Heinemann a l'escriptor i filòsof alemany Walter Benjamin. 

Pujar al principi de la pàgina