Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
 
Can Lleonart
US PROPOSEM
Pessebre i mostra de Nadal a Can Lleonart i proper trimestre

Benvolgudes/uts,

Enguany, en el marc de les festes de Nadal, us convidem a veure i viure l'ambient nadalenc des de dins de Can Lleonart. 

PESSEBRE DE CAN LLEONART

Els cursos de Restauració de mobles, Pintura amb Chalkpaint, Costura, l'Aula Oberta de Pintura i l'Espai de manualitats han posat tota la seva creativitat i il·lusió per compartir amb vosaltres un pessebre únic i diferent que combina els resultats de tot el que han après durant aquest trimestre. El podreu veure al rebedor de l'edifici.

MOSTRA DE NADAL

També podeu visitar la mostra de la feina feta als diversos cursos d'idiomes, Creativitat literària, Fotografia, Terrissa i Trencadís. Podreu veure l'evolució dels treballs fets durant el transcurs d'aquests tres mesos. La trobareu a l'Aula 5, a la primera planta.

Ambdues propostes es podran visitar a partir del dia 22 de desembre i fins al 10 de gener. Esperem rebre-us per compartir part del Nadal amb vosaltres, així com per ensenyar-vos la feina que, amb empenta i ganes, fa tot l'alumnat assistent als cursos i tallers de Can Lleonart.

Us informem també que les properes inscripcions seran l'11 i 12 de gener per a les antigues usuàries de Can Lleonart i persones veïnes d'Alella, i el 13 per a tothom. L'inici del següent trimestre serà el 17 de gener.

Can Lleonart us desitja que gaudiu de l'exposició dels treballs i que passeu molt bones festes de Nadal!

Pessebre Can Lleonart 2021

Atentament,
L'Equip de Can Lleonart

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades