Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
Recull informatiu publicat a alella.cat
 
El Full Setmanal. Núm 306
El Full Setmanal
NOTíCIES
El Pacte de Poble inclou 36 accions per a la recuperació
El Pacte de Poble per a la recuperació econòmica, social i emocional d'Alella ja ha vist la llum. El Ple del 25 de març va aprovar, amb el suport de tots els grups municipals, el document que conté 36 accions que s'han de desenvolupar al llarg d'aquest any 2021 amb la voluntat de cercar solucions, des de la creativitat, la corresponsablitat i la col·laboració per pal·liar els efectes que la pandèmia ha tingut i té en el municipi.
 
El Ple aprova inicialment la reforma de les "Cases dels Mestres"
L'Ajuntament ha donat llum verda a la reforma integral de l'edifici de les "Cases dels Mestres", situat al costat de les Antigues Escoles Fabra, per reconvertir-lo en habitatges socials. El Ple del 25 de març va aprovar inicialment el projecte d'executiu que contempla una rehabilitació integra de l'edifici per tal d'adequar-lo a les necessitats actuals i poder incorporar els 4 pisos que conformen aquest immoble al parc d'habitatges socials d'Alella.
 
Canvi d'empresa i millores al servei de recollida de residus
A partir de l'1 d'abril el servei de recollida de residus el realitza l'empresa Valoriza Servicios Medioambientales S.A. que ha estat la nova adjudicatària d'aquest contracte. El canvi de concessionària inclou diferents millores al servei que pretenen reduir i resoldre algunes de les problemàtiques en matèria de residus més habituals, com són els abocaments i l'abandonament de voluminosos a la via pública, els desbordaments d'algunes fraccions, l'elevada presència de restes verdes als contenidors o la neteja de contenidors i àrees.
 
Instal·lats una vintena d'aparcabicis a equipaments i parcs públics
L'Ajuntament ha enllestit la instal·lació d'una vintena d'aparcaments per a bicicletes que s'han instal·lat a prop dels diferents equipaments municipals i parcs públics. Es tracta d'estructures d'acer galvanitzat, cadascuna de les quals té capacitat per aparcar fins a sis bicicletes juntes. 
 
Fins al 23 d'abril es poden sol·licitar les subvencions ordinàries per entitats
L'Ajuntament ha obert aquest mes d'abril les convocatòries de subvencions de caràcter ordinari i extraordinari per a les entitats d'Alella. Poden optar a les subvencions les entitats, associacions i organismes públics o privats, sense ànim de lucre, legalment constituïdes dins de l´àmbit del terme municipal. El termini per sol·licitar les subvencions ordinàries és de l'1 al 23 d'abril. 
 
Mou-te pel Zero, una campanya pionera a Catalunya per reduir residus

L'Ajuntament d'Alella, juntament amb els ajuntaments del Masnou i Teià, posa en marxa a partir d'aquest dilluns 15 de març la campanya Mou-te pel Zero!, una iniciativa pionera a Catalunya que té per objectiu promocionar la reducció de la generació de residus i impulsar el comerç local.

 
L´Ajuntament informa de l´obligació de tancar els solars no edificats
L'Ajuntament ha iniciat una campanya per informar a totes les persones propietàries de solars i parcel·les sense edificar situades en sòl urbà l'obligació que tenen de fer els tancaments adequats per garantir la separació entre l'espai públic i el privat. Al llarg dels propers mesos s'enviarà un avís als propietaris i propietàries recordant-los l'obligatorietat de fer el tancament, tal i com estableix l'article 99 del POUM.
 
L'Ajuntament recorda l'ús del servei de notificació d'absències domiciliàries

L'Ajuntament recomana a la població que faci ús del servei de comunicació d'absències domiciliàries. Es tracta d'una mesura preventiva que té per objectiu prevenir robatoris i agilitar les gestions en els casos en què algú pateixi un robatori o qualsevol incident a casa seva mentre és fora del domicili.

 
La Generalitat prorroga les restriccions per sortir de Catalunya fins al 9 d'abril

La Generalitat ha prorrogat fins al 9 d'abril les restriccions vigents a Catalunya des del passat 12 de març. A la resolució del 26 de març es manté el toc de queda a les 22h i la prohibició d'entrada i sortida del territori català. Les reunions o trobades familiars es limiten a un màxim de 6 persones en espais públics a l'aire lliure, i de 4 persones en espais públics tancats llevat de persones convivents. En espais privats només es poden reunir els  convivents.

 
AGENDA
 
Cinema. Ninja a cuadros

Data: DISSABTE 3 ABRIL 2021 17:00 h
Lloc: Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: 86 min.
 
Cinema. Nomadland

Horari de projeccions

Dissabte 3 d'abril a les 19:00h.
Diumenge 4 d'abril a les 17:15h. i a les 19:30h (Versió Original Subtitulada).
Dilluns 5 d'abril (festiu) a les 17:15h. i a les 19:30h.


Data: DISSABTE 3 ABRIL 2021 19:00 h
Lloc: Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: 108 min.
 
1a sessió de Marxa nòrdica Gent Gran 6.0 PLACES EXHAURIDES

Data: DIMARTS 6 ABRIL 2021 09:30 h
Lloc: Pavelló d'Esports Municipal Abelardo Vera
Organitza: Ajuntament d'Alella
 

Data: DIMARTS 6 ABRIL 2021 19:00 h
Lloc: Plataforma facebook
 
Xerrada. "La problemàtica dels plàstics al medi ambient"

Data: DIMECRES 7 ABRIL 2021 19:00 h
Lloc: Plataforma ZOOM
Organitza: Ajuntament d'Alella
 
Club de lectura

Data: DIJOUS 8 ABRIL 2021 20:00 h
Lloc: Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Organitza: Ajuntament d'Alella
 
Música al carrer. Possê

Data: DIUMENGE 11 ABRIL 2021 12:00 h
Lloc: Plaça d'Antoni Pujadas
Organitza: Ajuntament d'Alella
Durada: 30 minuts. Dues sessions: 12 i 13.15h
 
Em quedo a Alella, jo compro Alella
Em quedo a Alella, jo compro Alella

Ajuntament d'Alella
Plaça de l'ajuntament, 1 (08328)
Tel. 93 555 23 39 - Fax 93 540 03 28
ajuntament@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades