Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella 
 
PROPOSTES DE DANSA
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
US PROPOSEM
Proposta doble de dansa a l'Espai Alella
La ballarina Núria Guiu presentarà Likes i Spiritual Boyfriend
Proposta doble de dansa a l'Espai Alella

El divendres 26 de febrer a les 19 h, l'#EspaiAlella oferirà una proposta familiar molt especial pensada especialment per joves on es reflexionarà sobre les noves tecnologies i el seu poder sobre la percepció del cos i la obsessió per cercar la connexió i exhibició a les xarxes.
Likes parteix de l'anàlisi de dos fenòmens molt populars a Youtube: el cover dance i els tutorials i vídeos sobre les diferents tècniques de ioga, les quals han sorgit i s'han difós massivament a través de les xarxes socials durant els últims anys. Des d'una perspectiva socio-antropològica, l'artista aborda el públic amb un discurs sobre el valor social d'un like en les nostres societats digitals. Núria Guiu és una artista associada a la sala Hiroshima des de 2015. En aquest nou treball sorprèn amb una claredat discursiva i una gran qualitat tècnica. És una mirada fresca i coreogràfica sobre la presència del cos en l'era digital.
Núria Guiu indaga en la consciència de corporalitat i la nova relació cos-ment en l'era digital a través de la coreografía i la música electrònica.
Després de l'espectacle podrem reflexionar sobre allò que hem pogut veure, pensar o sentir al col·loqui postfunció amb els membres de la companyia.

 
Spiritual Boyfriends
Dissabte 27 de febrer a les 20 h
Spiritual Boyfriends
Núria Guiu presentarà a l'#EspaiAella la seva nova creació, Spiritual Boyfriends, un solo/performance que indaga en torn a la relació cos-poder. L'espiritualitat i en específic la pràctica del ioga és el marc contextual que utilitza la perfomance per a qüestionar polítiques de poder i control, entenent aquest no solament com una força externa imposada als cossos sinó sobretot com una força que sovint l'individu s'imposa a si mateix a través d'una autodisciplina. Cos, poder, eròtica, desig. Paraules que regeixen tant les macroestructures socials i culturals que ens governen com les microestructures formades pels hàbits del nostre dia a dia. Dues dimensions que, a més a més, cada cop estan més enredades pel món digital, un món on els conceptes control i llibertat també xoquen sovint. Guiu es pregunta: “Quin paper juga Internet en relació a allò diví, a la immaterialitat, a l'amor, al poder, a les polítiques neoliberals i les seves tècniques de control social i vigilància?”.
 
RECORDEU
TROBADES amb els artistes de la programació
NÚRIA GUIU
TROBADES amb els artistes de la programació
El 27 de febrer a les 16h, l'Espai Alella, amb col•laboració amb l'Espai Jove, ofereix una trobada la Núria Guiu on la ballarina i performer s'obrirà a preguntes i reflexions en torn a la funció de Likes. A través del seu procés creatiu i crític, Núria Guiu ens aproparà a les vivències que es vinculen a la professió de ballarina. Serà una obertura on s'intentarà acompanyar a joves que s'endinsen en el món de la dansa, a artistes i a interessats en les arts escèniques en el seus possibles dubtes i inquietuds relacionades amb la professió de la dansa i la creació escènica.

Places limitades.
Gratuït.
Inscripcions a espaialella@alella.cat

 
INFORMACIÓ DE VENDA D'ENTRADES

Anticipada:
En línia:
www.alella.koobin.cat

Presencial:
Oficina de Turisme

Taquilla (1 hora abans de l'espectacle):
Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella
Només amb targeta bancària

Descomptes aplicables:
A partir de 65 anys / De 0 a 29 anys
Socis de l'Associació Casal d'Alella

Condicions de la venda d'entrades:

No es permeten canvis ni devolucions de les entrades comprades.
Els menors de 24 mesos no paguen entrada excepte en aquells casos que l'activitat o espectacle estigui adreçat a aquestes edats. No obstant, per control d'aforament, abans d'accedir a la sala, s'haurà de demanar a taquilla la seva entrada gratuïta.
L'organització es reserva el dret d'alterar o modificar el programa de l'acte per causes imputables a raons alienes.
Els canvis o anul•lacions seran anunciats per la web de l'Ajuntament d'Alella.
Els actes començaran puntualment i no es permetrà l'entrada a l'espai escènic una vegada començat l'espectacle.
Es prega als espectadors no fer servir el telèfon mòbil durant l'espectacle i apagar aquells aparells que puguin emetre senyals acústiques com telèfons mòbils o rellotges.
No es poden fer fotografies o gravar sense autorització.

Ubicació i contacte:
Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Carrer santa Teresa, 9
08328 Alella
espaialella@alella.cat
www.alella.cat
#espaialella

Espai d'arts escèniques Casal d'Alella
Carrer de santa Teresa, 9 - 08328 Alella
espaialella@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades