Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament d'Alella TwitterFacebookInstagram
 
Can Lleonart
US PROPOSEM
INCIDÈNCIES REFERENTS AL TRIMESTRE OCTUBRE/DESEMBRE 2020

Benvolguts amigues i amics,
Tal i com esteu escoltant i llegint en els mitjans de comunicació, no s'ha pogut canviar de fase degut a l'evolució de la COVID19 i per tant Can Lleonart restarà tancat el que queda de trimestre.
Després de Reis tindrem el nou fulletó de les activitats programades pel gener-març 2021.
Esperem que tothom ens portem molt bé, distància, mans, mascareta i ventilació i puguem començar l'any amb més normalitat, que serà el millor regal que ens podran deixar els Reis de l'Orient.

Una abraçada a totes i a tots i que tingueu les millors FESTES possibles.

L'equip de Can Lleonart


A continuació us informem de les possibles incidències d'aquest trimestre. Si teniu algun dubte ens ho podeu fer saber per telèfon 93 540 40 24 o per mail canlleonart@alella.cat



Cursos anuals

  • Les persones que esteu inscrites a un curs anual ja quedeu inscrites pel curs 2021. En cas que no vulgueu continuar ho heu de comunicar al centre a través d'un correu electrònic.
  • Les sessions que van quedar pendents del trimestre octubre desembre, es descomptaran del primer rebut que s'emeti, o bé l'import es compensarà.
  • Les persones que vau deixar el curs perquè les classes es van haver de fer en línia, ens heu de confirmar si voleu continuar.



Cursos monogràfics 

  • Les sessions que no es van poder fer el trimestre passat es faran a l'iniciar aquest trimestre amb les persones inscrites.


Sortides

  • Les sortides que es van haver d'anul·lar, s'han tornat a programar. Les places estan reservades per les inscripcions del trimestre passat. Cal confirmar l'assistència. Més informació en el apartat de sortides.
  • Les llistes d'espera funcionen solament  dins del període trimestral.

Si alguna persona està interessada en un curs, un taller de cuina, un tast o una sortida  del trimestre passat heu de fer la corresponent inscripció ja que es possible que quedin places vacants.

Can Lleonart
Plaça Germans Lleonart, 1 - 08328 Alella
Tel. 93 540 40 24 - canlleonart@alella.cat

 

Vull donar-me d'alta
Vull donar-me de baixa
Consulta la política de protecció de dades